HJK aloitti Mestarien liigan karsinnat voitolla Montenegron mestarista

Veikkausliigan hallitseva mestari ja tälläkin kaudella sarjan kärjessä porskuttava HJK aloitti ottelunsa Mestarien liigan karsinnoissa tiistai-iltana. Tuloksena kotivoitto.

HJK kaatoi Montengron mestarijoukkue Buducnost Podgorican numeroin 3-1 (3-1) Mestarien liigan karsintojen avauskierroksen ensimmäisessä osaottelussa Bolt Arenalla Helsingissä tiistai-iltana.

Klubin alku oli vakuuttava, sillä se painoi kolme maalia ensimmäisen 13 minuutin aikana. Ensin osui Roope Riski, sitten Filip Valencic ja lopulta vielä Janne Saksela. Vieraat saivat tehtyä kavennusmaalin 35. minuutilla, kun Milos Raickovic laukoi heppoisesti tuomitun rankkarin sisään.

Toisella jaksolla ei maaleja enää nähty, vaikka HJK:lla oli muutama loistopaikka lisätä johtoa. Nyt uuden eurokauden alkaessa vierasmaalisääntö ei ole enää voimassa. Toinen osaottelu pelataan tulevana tiistaina Podgoricassa, Montegrossa.