Coolbetin markkinatoppi napataan Tuplaukseen

Coolbetin markkinatoppi napataan mukaan Tuplaukseen, kun Ratinan stadionilla pelataan Pirkanmaan derby Ilveksen ja Hakan välillä.

EM-kisojen veikkauskisassa jaossa 500€ + tuotepalkinto!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Tähän keskinäiseen suosikkina lähtee kotijoukkue Ilves. Keltavihreät ovat sarjassa seitsemäntenä, kun kymmenestä matsista on kertynyt 14 pojoa. Hakan vastaava saldo on yksi matsi vähemmän, mutta vain kahdeksan pistettä. Teemu Tainion Hakan suurin agenda lienee tälläkin kaudella sarjassa säilyminen.

Kerroinasetelma on varsin mielenkiintoinen. Kotijoukkue Ilves saa monenlaista kerrointa aina alkaen 1.75 tuntumasta, jopa kakkosen tuntumaan saakka. Coolbetilta irtoaa tähän tarjontaan paras vaihtoehto kertoimella 2.00, joka myös luonnollisesti riittää Tuplaukseen. Odotuksissa on Ipan näytös, joten tämä napataan mielellään sinkkuna kiinni.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here