Tuplaus & day 3: It’s coming home?

Tuplaus on edennyt kolmanteen päivään ja tänään lapulle napataan tietysti EM-kisoja, kun Englanti ja Tanska pelaavat paikasta finaalissa.

Coolbet: Parhaat kertoimet ja kampanjat!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin! Eilen mentiin jatkoon tällä lapulla.

Englannin tie vaikuttaisi hyvin vahvasti olevan raivattuna finaaliin Italian vastukseksi. Se on vaikuttanut siltä jo sen jälkeen, kun Saksa kaatui lädien käsittelyssä numeroin 2-0 Wembleyllä. Vielä ei kuitenkaan parane nuolaista ennen kuin tipahtaa, vaikka englantilaiset saavat kotiedun tähänkin peliin Wembleyn ansiosta. Vielä kirsikkana kakun päälle, tanskalaisfaneja ei stadionilla viimeisimpien tietojen mukaan koronasyistä nähtäisi.

Tanska on ollut aktiivinen, tehokas ja aavistuksen onnekas päästessään tähän saakka turnausta. Tänään sille uskaltaa ounastella stoppia, sillä Englanti painaa nyt kovassa hurmoksessa kohti finaalia. Hyökkäyspäässä Gareth Southgatella variaatioita riittää ja etenkin erikoistilanteissa joukkue osoitti vaarallisuuttaan Ukrainaa vastaan. Tänään homma ratkennee jo varsinaisella Englannille. It’s coming home?

Kylkeen isketään vielä Malmön kotivoitto Riga FC:stä, jonka pitäisi olla lähinnä suupala Niklas Moisanderin uudelle ruotsalaisseuralle. Etenkin, kun Malmö avaa otteluparin kotonaan, on skånelaisten tehtävä selvää jälkeä tästä spektaakkelista heti alkuunsa.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here