30-vuotias maaliruisku Teemu Pukki jatkaa vahvaa menoaan Mestaruussarjassa. Lauantaina Pukki teki kaksi maalia.

Norwich kaatoi vieraskentällä Blackburnin 1-2 (0-1) Englannin Mestaruussarjan ottelussa lauantaina. Teemu Pukki oli ottelun sankari!

Pukki vei Norwichin johtoon 22. minuutilla ovelalla kääntölaukauksella. Pukki laukoi avausjaksolla kertaalleen myös ylärimaan ja joukkueella oli monta paikkaa lisätä johtoa, mutta ei osunut.

Toiselle jaksolle tuli piristynyt Blackburn, ja tunnin kohdalla Harvey Elliott sooloili hienon tasoitusmaalin. Kuitenkin vain viisi minuuttia myöhemmin Norwich meni taas johtoon, kun Emiliano Buendia laukoi ja pallo kimposi Pukista maaliin! Kauden yhdeksäs osuma siihen.

Samalla kyseessä oli Pukin 100. ottelu ja 50. maali Norwichissa. Norwich on 18 kierroksen jälkeen sarjakärjessä 37 pisteellä, kolme pistettä kakkosena olevaa AFC Bournemouthia edellä.