Klassikkovideo: Hakan Calhanoglun vaparimaali on yksi hienoimmista ikinä

Tällä hetkellä Serie A:ssa pelaavan AC Milanin miehistöön kuuluva edustava keskikenttäpelaaja Hakan Calhanoglu laukoi vuonna 2014 ikimuistoisen vaparimaalin.

Turkkilainen Hakan Calhanoglu pelasi kaudella 2013-2014 saksalaisessa Hamburger SV:ssä, joka voitti kotonaan Borussia Dortmundin numeroin 3-0. Calhanoglun laukoma vapaapotkumaali lähes puolesta kentästä oli häikäisevä!

Pallo näytti menevän keskelle maalia, mutta kääntyikin lopussa vasempaan nurkkaan ja vastustajan maalivahti ei ylettynyt torjumaan. Dortmundin silloinen pääkoutsi Jurgen Klopp siellä myös ihmetteli tuota unelmamaalia.

Tällä hetkellä 26-vuotias Calhanoglu on pelannut urallaan Karlsruher SC, Hamburger SV:ssa, Bayer Leverkusenissa ja vuodesta 2017 lähtien AC Milanissa. Hän on myös kolunnut Turkin kaikki juniorimaajoukkueet. Turkin maajoukkueessa mies on pelannut vuodesta 2013 lähtien.

Hakan Calhanoglun vaparimaali

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Marcus Forss laukoi voittomaalin Mestaruussarjassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

10 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here