Coolbetin Triplausta jatketaan parilla futiskohteella!

Coolbetin Triplaus-kilpailu startattiin eilen onnistuneesti, kun single-veto ui komeasti maaliin. Tänään lauantaina jatketaan skabaa kahden kohteen voimin. Toinen kohde poimitaan Valioliigasta, toinen Italian maaperältä Serie A:sta.

Coolbetin Joulukalenteriin!

Triplauksen pääkohteena toimii tänään Serie A:sta napattu kohde, jossa luotetaan Spezian iskevän vähintään kaksi osumaa Crotonen verkkoon. Kotijoukkue Crotonen alkukausi on ollut totaalinen pannukakku – jengillä on takana kymmenen ottelua, kaksi tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Näissä kymmenessä pelissä Crotonen verkko on heilunut ”komeat” 24 kertaa. Allekirjoittaneen silmään Spezian kahdesta maalista tarjoillaan yllätävän korkeaa kerrointa, mitä lähdetään hyödyntämään.

Vetolappu viimeistellään yhdellä kohteella Valioliigasta. Manchester United ja Manchester City kohtaavat toisensa kello 19:30. Etenkin ManUn otteluissa verkko on heilunut vinhaan tahtiin, ja myös City on ollut tehokkaana maalaamisen osalta viime peleissä. Ihme on, jos tässä mittelössä ei verkko heilu pariin otteeseen!

Talleta 10€, pelaa 50€!

Video: Upeaa Fair Play -henkeä futsalissa – pelaaja laittaa tyhjistä tahallaan ohi

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here