Klassikkovideo: Iker Casillas julkaisi videon omista mokauksistaan tukeakseen Loris Kariusta

Espanjalainen maalivahtilegenda ja rakastettu persoona Iker Casillas julkaisi kesällä 2018 videokoosteen omista mokistaan. Casillas tuki paljon pilkattua Loris Kariusta.

Tällä hetkellä 39-vuotias Casillas sai keväälläsydänkohtauksen ja koko jalkapalloileva maailma järkyttyi. Marraskuussa Casillas palasi Porton harjoituksiin. Real Madrid -legenda lopetti upean uransa virallisesti kesällä 2020.

Maalivahti-ikonin pitkälle uralle on sattunut myös paljon inhimillisiä mokia. Kesällä 2018 Casillas teki koostevideon omista mokauksistaan tukeakseen tuolloin 25-vuotiasta Liverpoolia edustanutta maalivahti Loris Kariusta.

Karius teki kaksi isoa mokaa Mestarien liigan finaalissa toukokuussa 2018 ja oli siitä lähtien etenkin sosiaalisessa mediassa rajun pilkkauksen kohteena. Casillas halusi videollaan kertoa, että maalivahdit tekevät myös virheitä ja että maalivahditkin ovat ihmisiä.

”Loppuuko tämä Kariuksen pilkkaaminen koskaan. Jättäkää hänet jo rauhaan. Maailmassa on paljon vakavampiakin huolia”, twiittasi Casillas.

Iker Casillas tukee Loris Kariusta

Jos twiitti ei jostain syystä avaudu, voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Teemu Pukki teki kaksi maalia – Norwich jatkaa sarjakärjessä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here