Rasmus Karjalainen siirtyy Fortuna Sittardiin pitkällä sopimuksella

Rasmus Karjalainen siirtyy Hollannin pääsarjassa pelaavan Fortuna Sittardin joukkueeseen nelivuotisella sopimuksella.

Kuopiolaisseuran julkaiseman tiedotteen mukaan seura saa Karjalaisen siirrosta siirtokorvauksen, jonka suuruutta se ei kuitenkaan kommentoi. 23-vuotias Karjalainen siirtyi KuPS:iin marraskuussa 2017 PS Kemistä. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan 75 Veikkausliigan ottelua, joissa on syntynyt 27 osumaa.

Viime kaudella Karjalainen iski kuopiolaisille peräti 16 liigamaalia, jonka myötä hän nousi jakamaan seuran yhden kauden maaliennätystä Markku Hyvärisen ja Olavi Rissasen kanssa. Vahva kausi toi Karjalaiselle myös kutsun Markku Kanervan Huuhkajiin, jossa hän on pelannut nyt kuusi ottelua, onnistuen kertaalleen maalinteossa.

– Nyt on aika ottaa seuraava askel, mutta Kuopion Palloseuran otteita seuraan varmasti aina. Kiitos siis jokaiselle kupsilaiselle, on ollut suuri kunnia olla osa tätä seuraa. BANZAI!, Karjalainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Karjalaista jo pidempään havitellut Fortuna Sittard nousi keväällä 2018 pitkän tauon jälkeen Hollannin pääsarjaan. Karjalaisen lisäksi seuraa edustaa nykyisin myös suomalainen puolustajalahjakkuus Patrik Raitanen, joka siirtyi Sittardiin viime viikolla Liverpoolin organisaatiosta.

Rasmus Karjalainen siirtyy Fortuna Sittardiin

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here