Hollantilaisseura tehnyt useita tarjouksia Huuhkajien hyökkääjästä – siirto edessä heinäkuussa?

Hollantilaisseura Fortuna Sittard on paikallislähteiden mukaan tehnyt useita tarjouksia KuPS-hyökkääjä Rasmus Karjalaisesta. 

Huuhkajien riveissä viime kesänä debytoinut Rasmus Karjalainen on vahvasti matkalla kohti Hollantia. Hollantilaisen Voetbal International -sivuston mukaan maan pääsarjassa Eredivisiessä pelaava Fortuna Sittard on tehnyt useita tarjouksia 23-vuotiaan hyökkääjän palveluksista (hollaninkielinen uutinen).

Vaikka tarjoukset ovatkin päättyneet hylkäykseen, on sivuston mukaan KuPS:in ja Fortunan välinen taloudellinen näkemysero hyvinkin pieni. Suomeksi asiasta on twiitannut muun muassa Serie A:ta selostava Juuso Ikonen. Ilta Sanomat puolestaan kertoi, että Fortunan tekemät tarjoukset ovat ”pilkkahintaisia” ja suuruudeltaan alle 100 000 euroa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Lisää bensaa liekkeihin heitti Karjalainen itse, joka kertoi viikonloppuna SuomiFutis-sivuston haastattelussa olevansa erittäin kiinnostunut Hollannin viheriöistä.

– Hollanti on sellainen, mistä olen aina tykännyt. Tiedän, että hollantilainen jalkapallo sopisi minun tyyliselleni pelaajalle tosi hyvin. Hollanti on sellainen paikka, mihin todellakin haluaisin lähteä, Karjalainen kertoi.

– Siirto kiinnostaa minua erittäin paljon. Toivon, että seurat pääsevät yhteisymmärrykseen, Karjalainen kommentoi puolestaan IS:lle.

Siirto jo heinäkuussa?

Viime kaudella Veikkausliigassa komeat 17 maalia pyssyttänyt Karjalainen voi siirtyä. Hollantiin aikaisintaan 1. heinäkuuta, jolloin kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa. Silloin miehen siirto onkin varsin todennäköinen, sillä hänen sopimuksensa KuPS:in kanssa umpeutuu vuoden 2019 lopussa. Tämän vuoksi kuopiolaisten tulisi myydä Karjalainen kesän siirtoikkunan aikana saadakseen siirtokorvauksen.

Vaikka sopimusteknisiä asioita voisikin kikkailla jatkosopimuksella KuPS:in kannalta edullisemmiksi, on uuden sopimuksen tekeminen melko epätodennäköistä, varsinkin kun ottaa huomioon Karjalaisen oman himon siirtyä ulkomaille.

– Viime kaudesta lähtien on ollut tavoite, että heti kun tulee sopiva ja oikea paikka, niin haluan lähteä ulkomaille. Tilanne on edelleen sama ja kysyntää on paljon, Karjalainen paljasti SuomiFutis-sivustolle ennen Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan välistä EM-karsintaottelua.

Hollantilaisseura janoaa Rasmus Karjalaisen palveluksia

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – – – – –

Katso myös: Video: Italian maajoukkuepelaaja kiskaisi pallopoikaa voimalla päähän!

Edellinen artikkeliPäivän pelivalinta EM-karsinnoista
Seuraava artikkeliLiechtenstein-Suomi ilmaiseksi Viafreesta – tässä tiistain EM-karsintamatsit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän