Copa Americassa huippukamppailu ensi yönä

Copa Americassa on tiedossa huippumaiden kohtaaminen maanantain ja tiistain välisenä yönä. Chile ja Uruguay ottavat mittaa toisistaan. Ottelun voittajalle on tiedossa palkintona C-lohkon voitto.

Chile oli allekirjoittaneen papereissa mahdollinen floppi tässä turnauksessa. Sitä se ei kuitenkaan ole kahden aiemman ottelun perusteella. Japani ja Ecuador jäivät La Rojalle kakkoseksi ja Chile on kuudella pisteellä lohkon kärjessä. Maajoukkueen suuret nimet Alexis Sanchez ja Eduardo Vargas ovat iskeneet kaksi maalia mieheen. Chilen mestaruudelle tarjotaan lähes kymmenen kerrointa, joka kertoo siitä että hieman yli odotusten tällä hetkellä on menty. Tänään on edessä tulikoe.

Uruguay kaatoi Ecuadorin näytöstyyliin 4-0, mutta jäi Japania vastaan 2-2 tasapeliin. Tänään Uruguay on kertoimien valossa ennakkosuosikki, sillä se voi teoreettisesti vielä pudota jatkopeleistä, mikä on kuitenkin hyvin epätodennäköinen skenaario. Uruguay on materiaaliltaan aavistuksen Chileä laadukkaampi. Tänään tasainen kamppailu voi kuitenkin ratketa kummalle tahansa. Lohkon voittaminen on kuitenkin molemmille vielä auki ja siitä on apua jatkopelejä ajatellen.

Jos Chilellä on laittaa hyökkäykseen Sanchez ja Vargas, ei Uruguay jää tässä vertailussa kakkoseksi. La Celestellä on hyökkäyksessä kaksi maailmanluokan huippua, Luis Suarez ja Edinson Cavani. Tänään pelivalinnassa haetaan maalintekoa, sillä joukkueiden laadukkaat hyökkääjät ja kohtalaisen paineeton asetelma voivat yhdessä luoda maalirikkaan ottelun ensi yönä.

Pelivalinta: yli 2.5 maalia (2.06 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Rasmus Karjalainen siirtyy Fortuna Sittardiin pitkällä sopimuksella

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here