Video: Brassitähti Martan tunteikas motivaatiopuhe TV-lähetyksessä

Brassitähti Martan eilinen puhe jää varmasti monien jalkapalloseuraajien, varsinkin naispuolisten, mieliin pitkäksi aikaa.

MM-kisojen toistaiseksi tasokkaimpana ja viihdyttävimpänä otteluna pidetty Ranskan ja Brasilian kohtaaminen päättyi lopulta Ranskan 2-1 voittoon jatkoajan jälkeen. Kahden suurmaan odotetun kohtaamisen jälkeen nähtiin inspiroiva heti, kun kaikkien aikojen parhaana naisjalkapalloilijana laajalti pidetty Marta piti tunteikkaan palopuheen.

– Se on sitä, että haluaa enemmän. Se on kovempaa harjoittelua. Se on sitä, että pidät itsestäsi parempaa huolta. Se on sitä, että olet valmis pelaamaan 90 + 30 minuuttia. Sitä mitä pyydän tytöiltä, Marta aloitti vuodatuksensa.

Formiga ei tule pelaamaan ikuisesti. Marta ei tule pelaamaan ikuisesti. Cristiane ei tule pelaamaan ikuisesti. Naisten pelin selviäminen riippuu teistä. Joten ajatelkaa sitä. Arvostakaa sitä enemmän. Ja itkekää alussa, jotta voitte hymyillä lopussa, brasilialaislegenda paalutti.

Brassitähti Martan puhe oli motivoiva

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – – 

Katso myös: Video: Brassilegenda Martasta tuli kaikkien aikojen maalintekijä MM-kisoissa

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here