ManU murskasi AS Roman tennisnumeroin Eurooppa-liigan välierissä

Eurooppa-liigan välierissä nähtiin torstai-iltana tyly toisen jakson näytös, kun Manchester United löylytti AS Romaa oikein huolella.

ManU kaatoi kotikentällään AS Roman tennisnumeroin 6-2 (1-2) Eurooppa-liigan välierien avausosaottelussa torstai-iltana. Roomalaisvierailija oli yllätysjohdossa vielä tauolla, mutta toisella jaksolla kyyti oli kylmää.

ManU-tähti Bruno Fernandes veti kotijoukkueen johtoon heti 9. minuutilla, mutta Lorenzo Pellegrini ja Edin Dzeko osuivat vieraille, ja näin tauolle mentiin lukemissa 1-2.

Heti toisen jakson alussa Edinson Cavani tasoitti. 64. minuutilla Cavani teki voittomaalin, pian perään Fernandes osui taas, jonka jälkeen vielä Paul Pogba ja Mason Greenwood viimeistelivät maalin mieheen. Loppunumerot tylyt 6-2! Fernandesille ja Cavanille maukkaat tehot 2+2.

Torstai-illan toisessa välieräavauksessa Villarreal kaatoi kotonaan Arsenalin numeroin 2-1 (2-0). Nicolas Pepe teki Arsenalille tärkeän vierasmaalin 73. minuutilla.

Välierien toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina 6.5.