PSG:n yllätyssauma piilee ensimmäisessä osaottelussa?

PSG:n yllätyssaumaa ensimmäisessä osaottelussa Manchester Cityä vastaan lähdetään hakemaan tänään, kun Mestarien liigan toinenkin välierä saadaan aluilleen Pariisissa.

Tällä lapulla naulattiin eilinen!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

PSG ja City voisi hyvinkin olla tämän kauden UCL-finaali, mutta jättiläiset kohtaavat toisensa jo välierässä. Ennakkoon katsottuna Cityn tästä pitäisi finaaliin mennä, mutta niin sen olisi pitänyt mennä jo monena edellisenäkin vuonna.

Pariisilaiset sen sijaan tekivät sen viime kaudella ja voivat hyvinkin toistaa saman tempun uudelleen. Se riippuu paljon tästä ensimmäisestä osaottelusta. PSG ei voi antaa yhtään etumatkaa Citylle, kun kotietu on manchesterilaisilla toisessa osassa. Jo pelkästään tämän myötä kotijoukkueen hyvät kertoimet kiinnostavat.

Tuplaukseen haistellaan kohdetta, josta löytyy PSG tuplamerkillä. Tämän lisäksi osumaan vaaditaan yli 1.5 maalin rajan ylitys, joka ei olisi varsinainen yllätys kun kentällä on tällaiset jengit vastakkain.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here