Eurooppa-liigan neljännesvälierät käynnistyivät torstai-iltana. Manchester United isännöi AC Milania, joka sai kuin saikin tehtyä huipputärkeän vierasmaalin.

Manchester Unitedin ja AC Milanin välinen avausosaottelu päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-0). Avausjaksolla ei maaleja nähty, vaikka ManU-toppari Harry Maguirella oli elämänsä paikka osua. Pallo ajautui 37. minuutilla Maguirelle takatolpalle, joka ohjasi pallon tyhjän maalin edestä tolppaan.

Amad Diallo puski taidokkaasti kotijoukkueen johtoon toisen jakson alussa. ManU oli jo matkalla voittoon, mutta AC Milanin tanskalaistoppari Simon Kjaer puski tasoitusmaalin 92. minuutilla.