Bayern Munchen ja PSG vastakkain Mestarien liigassa

Bayern Munchen ja PSG iskevät yhteen Mestarien liigassa, kun käsillä on puolivälierät. Ensimmäinen osaottelu pelataan Saksassa.

Miksi lyödä vetoa Coolbetilla?

Viime kauden Mestarien liigan finalistit Bayern Munchen ja PSG ovat jälleen vastakkain. Tuossa kyseisessä finaalissa Bayern oli Kingsley Comanin maalin ansiosta lopulta vahvempi, mutta tänään ei uskalla lähteä lopputulosta povaamaan. Siihen vaikuttaa enemmän tai vähemmän Bayernin tärkeimmän yksilön puuttuminen, eli Robert Lewandowskin. Kun myös Serge Gnabry on koronasyistä sivussa, tarvitaan muita ratkaisijoita punaisten riveistä.

Bayernin kaltaisesta tähtisikermästä niitä ratkaisijoita kuitenkin löytyy. Etenkin, kun saksalaiset aloittavat itse kotikentällä, on maaleja nähtävä heidän toimestaan aivan ehdottomasti jatkohaaveita ajatellen. Se tuo oman mausteensa vedonlyönnillisestä näkökulmasta ja over-painotteiset kohteet ovatkin tänään suosiossa.

Barcelonan pudottanut PSG on arvaamaton joukkue. Mauricio Pochettinon alaisuudessa pariisilaiset ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä eurokentillä, vaikka Ranskan liigassa oma ruljanssinsa on vielä edessä. Yksilöistä Neymarin preesens on merkittävässä osassa sen suhteen, kuinka menestyksekäs PSG:n loppukausi lopulta on. Kattila ei saa kiehua yli, kuten viikonloppuna kävi Lilleä vastaan. Brassi lensi tuosta pelistä punaisella ulos.

Tänään Neymar on kuitenkin kehissä, joka on tärkeä uutinen vieraille. Viereltä löytyy myös Kylian Mbappe, joka pitää taatusti Die Rotenin alakerran kiireisenä. Saksalaiset voivat hyvinkin olla helisemässä, kun PSG pääsee iskemään nopeasti vastaan. Maaleja tänään tulossa, siihen riittää uskoa!

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin & yli 2.5 maalia (1.88 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

TALLETA 10€ PELAA 50€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here