Aston Villan kehno kotivire testissä Burnleyta vastaan

Aston Villan kehno kotivire pääsee testiin tänään, kun Burnley saapuu Villa Parkille taistelemaan pisteistä klo 20:00 alkaen.

Villalla on takana mainio alkukausi ja sijoitus keskikastissa saattaa hieman hämätä, sillä Dean Smithin ryhmällä on otteluita rästissä pari kappaletta. Helppoa ei kuitenkaan kotinurmella ole ollut, vaikkakin Liverpool kaatui lokakuun alussa käsittämättömällä 7-2 tuloksella. Sen jälkeen on tullut kolmen tappion suora, kun vieraina ovat käyneet Brighton, Southampton ja Leeds.

Villan peli on muutoin ollut raiteillaan ja edellsessä matsissa kaatui Wolves viime hetken 0-1 vierasvoitolla. Tänään on erinomainen sauma parannella sijoituksia, sillä Burnleyn alkukausi on ollut mollivoittoinen. Putoamisviivan alapuolella oleva lancashirelaisseura on silti alati vaarallinen, josta osoituksena 0-1 vierasvoitto Arsenalista edellispelissä. Vieraiden tiukka puolustus antaa oman päänvaivansa Jack Grealishin ja kumppaneiden pelaamiseen.

Kertoimissa pistää silmään reipas kakkosen kerroin alle 2.5 maalin rajalle. Vaikka Villa on ennakkosuosikki matsin hanskaamaan, voi tästä tulla hikinen iltapuhde Burnleyn väkivahvaa puolustuslinjaa vastaan. Alle 1.5 maalin linjalle tarjolla olisi jopa yli neljän kerrointa, joka voisi myös olla oiva haistelu tähän vääntöön.

Pelivihje: Ottelussa alle 2.5 maalia (2.06 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

Video: Juventuksen Federico Chiesa tykitti komean yläpesän Serie A:ssa

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän