39-vuotias ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovic se vaan jaksaa painaa. Maanantai-iltana mies oli ottelun sankari kahdella osumallaan.

AC Milan kaatoi vieraskentällä Cagliarin numeroin 0-2 (0-1) Serie A:ssa maanantai-iltana. Pienistä vammoista kärsinyt Zlatan Ibrahimovic palasi milanolaisten avaukseen kahden kuukauden tauon jälkeen ja kävi ratkaisemassa ottelun.

Voittomaalin Zlatan teki heti 7. minuutilla, kun hänet kaadettiin, ja sen jälkeen hän laittoi rankkarin varmasti sisään. Illan toinen maali syntyi 52. minuutilla. Vaikka Zlatan oli enemmän tai vähemmän pois kehistä yli seitsemän viikkoa, hän on silti Serie A:n maalipörssissä toisena 12 osumallaan.

AC Milan jatkaa Serie A:n kärjessä, kun 18 ottelusta kasassa on 43 pistettä. Kakkosena on paikalliskilpailija Inter (18 ottelua, 40 pistettä) ja kolmantena Napoli (17 ottelua, 34 pistettä).