Triplaus-kilpailua jatketaan single-vedolla Valioliigasta!

Coolbetin Triplaus-skaban ensimmäinen päivä selvitettiin eilen onnistuneella vetolapulla. Tänään kilpailua jatketaan single-vedolla, joka kaivetaan päivän ainokaisesta Valioliiga-ottelusta, jossa kohtaavat Aston Villa ja New Castle.

Isäntäjoukkue Aston Villa lähtee taistoon selvänä ennakkosuosikkina, 1X2-kertoimien ollessa 1,56 – 4,63 – 6,10. Eikä ihme, sillä Newcastle ei vakuuta tällä hetkellä tippaakaan: jengi ei ole raapaissut voittoakaan kahdeksaan peliin! Kaiken kukkuraksi Newcastle on tehnyt viimeisessä viidessä matsissa pyöreät nolla maalia.

Aston Villa puolestaan on Dean Smithin alaisuudessa todella kurinalainen joukkue, etenkin puolustuspäässä – mikä ei varmasti helpota vieraiden maalinteko-ongelmia. Kotijoukkueellakin on takanaan pari perättäistä tappiota. Tosin nämä syntyivät Manchester Cityä ja ManUa vastaan.

Kotijoukkue Aston Villa on jokaisella osa-alueella vakuuttavampi kuin Newcastle. Tässä kohtaa luotetaan vankkumattomasti siihen, että kolme pistettä jää Birminghamiin. Tähän kun hyödynnetään sitä, että vierasjoukkue jää nollille, niin saadaan maistuvasti tasan kolmosen kerroin lapulle!

KERTOIMIIN!

LYÖ VETOA!

Video: 39-vuotias Zlatan dominoi ja teki kaksi maalia – AC Milan jatkaa sarjakärjessä

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here