Valioliigassa nähtiin sunnuntaina erittäin upea osuma, kun Tottenhamin Tanguy Ndombele taituroi tyylikkäästi pallon maaliin.

Tottenham kaatoi vieraskentällä Sheffiel Unitedin numeroin 1-3 (0-2) sunnuntaina Valioliigassa. Toisella jaksolla nähtiin yksi kauden hienoimmista maaleista.

Vieraiden Serge Aurier ja Harry Kane osuivat avausjaksolla. Sheffield Unitedin David McGoldrick teki 1-2-kavennusmaalin 59. minuutilla, mutta vain pari minuuttia myöhemmin verkko heilui.

Nimittäin Tottenhamin 24-vuotias ranskalaispelaaja Tanguy Ndombele laukoi pallon maaliin erittäin haastavasta asennosta. Kosketus oli täydellinen ja pallo leijaili nätisti yli kotimolari Aaron Ramsdalen.

Ke 20. tammikuuta:
Klo 20:00 Norwich – Bristol City (Mestaruussarja)
Klo 20:00 Leeds – Southampton
Klo 21:00 Brentford – Luton (Mestaruussarja)
Klo 22:15 Fulham – Man United
Klo 22:15 Man City – Aston Villa

To 21. tammikuuta:
Klo 22:00 Liverpool – Burnley

— —
KATSO MYÖS: Video: Messille Barcelona-uran ensimmäinen ulosajo – Atletico Madrid voitti Super Cupin