Klassikkovideo: Zidanen pusku Materazzin rintaan järkytti vuoden 2006 MM-finaalissa

Zinedine Zidanen pusku tänään 46 vuotta täyttävän Marco Materazzin rintaan vuoden 2006 MM-finaalissa on hetki, jota jalkapallomaailma ei unohda koskaan.

Vuoden 2006 MM-finaali eteni jatkoajalle tilanteessa 1-1. Varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistuivat jo 7. minuutilla pilkulta osunut Zinedine Zidane sekä Italian tasoituksen 19. minuutilla viimeistellyt Marco Materazzi. Jatkoajalla sama kaksikko nousi jälleen esiin, tällä kertaa aivan toisesta syystä.

Kello tikitti 111. minuuttia, kun pelaajat hölköttelivät Italian maalilta kohti keskialuetta. Matkalla Materazzi ja Zidane ajautuivat suukopuun, jonka päätteeksi ranskalaislegenda puski Materazzia päällään rintaan. Tämän seurauksena erotuomari Horacio Elizondo lähetti Zizoun suihkuun suoralla punaisella kortilla, päättäen samalla tämän pelaajauran.

Välittömästi finaalin jälkeen alkoi valtava huhumylly siitä, mitä lempinimellä Psyko tunnettu Materazzi oikein sanoi Zidanelle, jotta sai tämän niin tolaltaan. Osa epäili Materazzin loukanneen Zidanen äitiä.

– Äitini kuoli, kun olin 15-vuotias, joten en koskaan loukkaisi hänen äitiään, Materazzi kertoi muutama vuosi finaalin jälkeen. Lopulta hän myös paljasti, mitä oikeasti sanoi.

Ennen tilannetta Materazzi oli repinyt Zidanea paidasta, jonka jälkeen Zidane oli tarjoutunut antamaan kyseisen paidan italialaiselle pelin jälkeen, jos hän sitä niin kovasti halusi.

– Otan mieluummin huoraavan siskosi, Materazzi paljasti sanoneensa.

Myöhemmin Materazzi on ottanut kaiken ilon irti asiasta. Hän on muun muassa teetättänyt taulun tapahtumasta ja julkaissut siitä kuvan Instagram-tilillään.

Zidanen pusku ei unohdu

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Katso myös: Video: Albion Ademi iski FC Interille upean maalin!

Edellinen artikkeliLassi Lappalaiselle taas kaksi maalia MLS:ssä – katso video!
Seuraava artikkeliVideo: KPV voitti HJK:n – Klubi-molari Rudakovin karmea virhe ratkaisi ottelun

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän