Sarjapaikastaan taistelava KPV kaatoi HJK:n sunnuntaina. Klubi-molari Maksim Rudakovin karmea moka ratkaisi matsin.

KPV voitti HJK:n kotikentällään numeroin 2-1 (1-0) Veikkausliigassa sunnuntaina. Voitto oli ansaittu, sillä KPV olisi voinut tehdä useammankin lisämaalin. HJK puolestaan esiintyi jälleen kerran varsin alavireisesti.

Kokkolalaisten uusi hankinta Hysen Memolla teki 1-0-osuman 40. minuutilla. Klubi-hyökkääjä Tim Väyrynen tasoitti 71. minuutilla, mutta KPV iski vielä kerran 78. minuutilla. Pallo pelattiin rauhassa omassa päässä Klubi-molari Rudakoville, joka otti pallon haltuun heikosti ja samalla Ishmal Yartey haistoi tilaisuutensa liukuen pallon maaliin.

Klubille mennyt viikko oli kaikin puolin todella iso pettymys. HJK putosi muutamaa päivää aiemmin Riga FC:lle Eurooppa-liigan karsintojen 3. kierroksella. Riga FC meni jatkoon vierasmaalisäännön turvin ja tuokin ottelu ratkesi Rudakovin helppoon virheeseen.

HJK:n paikka Ylemmässä loppusarjassa ei ole vielä edes varma ja tällä hetkellä näyttää, että mestaruus on karkaamassa jo liian kauas.