Lassi Lappalaiselle taas kaksi maalia MLS:ssä – katso video!

Lassi Lappalaiselle sataa kunniaa Yhdysvaltojen MLS-liigassa. Tällä kertaa hänen tehohetkensä sai kokea FC Dallas.

Lassi Lappalainen siirtyi kanadalaiseen Montreal Impactiin heinäkuussa italialaisen Bolognan kautta. Heti debyytissään nuorukainen osui kahdesti, ja viime yönä hän toisti saman tempun.

Lappalainen vei Montrealin 1-0 johtoon Daniel Lovizin syötöstä jo 8. minuutilla. Lisää seurasi juuri ennen puoliaikaa, kun suomalainen karkasi Dallasin puolustuksen avustuksella läpiajoon.

Montrealin mahtava ensimmäinen jakso ja Orji Okwonkwon toisen jakson alussa iskemä 3-0 maali valuivat kuitenkin pahemman kerran hukkaan, kun Dallas onnistui nousemaan tasoihin viimeisen puolen tunnin aikana. Lappalaisen lisäksi myös Huuhkajien laitapuolustaja Jukka Raitala pelasi ottelussa täydet 90. minuuttia.

Lappalaisen maalit voit katsoa alla olevasta videokoosteesta.