Albion Ademi iski todellisen unelmamaalin sunnuntaina Rovaniemellä, kun turkulainen FC Inter kaatoi RoPS:n maalein 0-2.

Ottelun avausmaali nähtiin 35. minuutilla ja siitä vastasi 20-vuotias Ademi. Maajoukkuetasolla nykyisin Albaniaa edustava Ademi sai maaliinsa syötön Timo Furuholmilta, ennen kuin tälläsi pallon erittäin kauniilla laukauksella RoPS-maalin takayläkulmaan.

Onnistuminen tuli laiturin paikalla viihtyvälle Ademille loistavaan paikkaan, sillä kyseessä oli ensimmäinen kerta kuluvalla kaudella, kun Interin päävalmentaja Jose Riveiro valitsi hänet avauskokoonpanoon. Myös maali oli Ademille kauden ensimmäinen.

RoPS:n selkäranka alkoi natisemaan pahemman kerran heti toisen jakson alussa, kun hollantilaispelaaja Tarik Kada otti hölmön ulosajon tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta. Lopullisesti selkäranka katkesi 86. minuutilla, kun Veikkausliigan maalipörssiä johtava Filip Valencic iski turkulaisille illan toisen osuman. Myös Valencicin maaliin syöttäjäksi kirjattiin konkarihyökkääjä Furuholm.

17 ottelua pelannut Inter majailee Veikkausliigan toisella sijalla, kaksi pistettä ottelun vähemmän pelannutta Tampereen Ilvestä perässä.