Video: Yaya Toure sai suoran punaisen 10 sekunnin pelaamisen jälkeen Kiinassa

36-vuotiaan norsunluurannikkolaislegenda Yaya Touren kausi Kiinassa päättyi kaksijakoisissa tunnelmissa. Suora punainen ja nousu.

Heinäkuussa Kiinan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Qingdao Huanghain riveihin siirtynyt Toure oli mukana nostamassa joukkuetta Kiinan pääsarjaan. Joukkue hävisi viikonloppuna kauden päätösottelunsa kotikentällään Nantong Zhiyun FC:lle numeroin 1-2 (0-0).

Touren ottelu ei kauaa kestänyt, sillä mies sukitti vastustajaa heti 10 sekunnin pelaamisen jälkeen. Tilannetta katsottiin videolta ja lopulta erotuomari näytti Tourelle suoraa punaista korttia. Tämä oli luultavasti myös Touren uran viimeinen ottelu. Qingdao Huanghai oli varmistanut nousun jo ennen päätöskierrosta.

Toure on pelannut urallaan muun muassa Barcelonassa ja pitkään Manchester Cityssä. Norsunluurannikon maajoukkueessa hän pelasi vuosien 2004-2015 aikana yhteensä 101 maaottelua.

Yaya Toure lensi saman tien suihkuun

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Mario Balotelli keskeytti pelaamisen ja potkaisi pallon katsomoon rasistisen huuteluiden takia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here