Bresciaa edustava 29-vuotias jalkapallopersoona Mario Balotelli sai tarpeekseen Hellas Veronan joidenkin kannattajien rasistisista huuteluista ja potkaisi pallon katsomoon sunnuntaina.

Hellas Verona kaatoi kotonaan Brescian numeroin 2-1 (0-0) Italian Serie A:ssa sunnuntaina. Suomalaismaalivahti Jesse Joronen oli Brescian tolppien välissä. Toisen jakson alussa nähtiin välikohtaus, joka puhututtaa ja luvassa on toivottavasti kovempia keinoja rasismin kitkemiseen pois jalkapallosta.

Kotijoukkue Veronan ”kannattajat” huutelivat Balotellille rasistisia solvauksia ja 54. minuutilla ottelu keskeytyi, kun kulmalipun tuntumassa ollut Balotelli otti pallon käsiinsä ja potkaisi sen katsomoon. Molempien joukkueiden pelaajat rauhoittelivat Balotellia ja erotuomari keskeytti ottelun toviksi.

Pian myös ottelun kuuluttaja ilmoitti, että jos solvaukset jatkuvat, niin ottelu keskeytetään uudestaan. Muutaman minuutin keskeytyksen jälkeen ottelua jatkettiin ja Balotelli pamautti lopussa vielä upean kavennusmaali (katso alta). Balotelli on saanut paljon tukea ympäri jalkapalloilevaa maailmaa.

Mario Balotelli laittoi pelin poikki

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Video: Japanin divarissa nähtiin kaksi maalia yli puolesta kentästä parin minuutin sisään!