Ilmaiskisa: Veikkaa Mestarien liigan tuloksia – voit voittaa 10 000 €

Mestarien liiga jatkuu tällä viikolla. Sen kunniaksi luvassa on jälleen ilmaiskisa, jossa voi voittaa jopa 10 000 euroa!

Mestarien liiga ansaitsee markkinoiden parhaiden kertoimien lisäksi myös loistavia kampanjoita. Kertoimet Coolbetilla ovat aina parhaimmat, mutta jälleen on kampanjassa myös tyyliä! Tarjolla on nimittäin täysin ilmainen veikkauskisa, josta voit voittaa peräti 10 000 € palkintopotin.

Osallistuminen on täysin ilmaista, eikä sido kisaajia mihinkään. Kilpailun voittajat jakavat keskenään hurjan 10 000 € palkintopotin! Ilmaisessa kilpailussa veikataan Mestarien liigan kuuden ottelun tuloksia.

OSALLISTU KISAAN!

Kaikkien 6/6 oikeata tulosta veikanneiden kesken jaetaan 10 000 €! Rahapalkinnot eivät sisällä kierrätysehtoja, vaan rahat voi nostaa pankkitilille heti voiton jälkeen. Jos vain yksi kilpailija veikkaa kaikki kuusi tulosta oikein, hän saa koko palkintopotin itselleen.

Ainoana vaatimuksen kilpailuun osallistumiseen on se, että osallistujilla tulee olla pelitili Coolbetilla. Heidän ei tarvitse olla tehnyt talletusta tai pelannut koskaan Coolbetilla, pelkkä asiakkuus riittää.

Ilmaiskisa – tule mukaan

Jos sinulla ei ole vielä Coolbetin pelitiliä, saat sen avattua ilmaiseksi tästä linkistä. Samalla saat halutessasi hyödyntää ensitallettajan bonuksen (esim. talleta 10 € – saat 50 € pelirahaa), mutta se ei ole pakollista.

Coolbet tarjoaa Mestarien liigaan jatkuvasti huippukertoimia. Ajankohtaiset kertoimet Mestarien liigaan löydät täältä.

Lue ohjeet osallistumiseen ja jätä veikkauksesi. Onnea kilpailuun!

OSALLISTUMAAN PÄÄSET TÄSTÄ!

— —
KATSO MYÖS: Video: Mario Balotelli keskeytti pelaamisen ja potkaisi pallon katsomoon rasististen huuteluiden takia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here