Lähes kaksi vuotta pelaamatta – Valencia-toppari tekee paluun kokoonpanoon UCL:ssä

Aiemmin muun muassa Manchester Cityä edustanut Eliaquim Mangala on pelannut viimeksi ammattilaisottelussa helmikuussa 2018. (Kuva: Getty Images)

Lähes kaksi vuotta pelaamatta ollut ranskalaistoppari Eliaquim Mangala palaa Valencian kokoonpanoon, kun joukkue kohtaa Lillen Mestarien liigassa.

Eliaquim Mangala pelasi edellisen ammattilaisottelunsa 10. helmikuuta vuonna 2018, kun Everton ja Crystal Palace kohtasivat Valioliigassa. Tuolloin Evertonia edustanut Mangala loukkasi ottelussa polvensa pahasti, eikä ole pelannut sen jälkeen kuin muutamassa Manchester Cityn alle 23-vuotiaiden ottelussa kuntoutusmielessä.

– Hän on valmis pelaamaan, jos kutsu kentälle käy, kesken kauden Valencian valmentajaksi nimitetty Albert Celades kertoi.

Urallaan myös kahdeksan A-maaottelua Ranskan paidassa pelanneen Mangalan mahdollinen paluu kentille tulee Valencialle tarpeeseen. Neljästä Mestarien liigan ottelusta joukkue on kerännyt kolme pistettä, jonka myötä se on lohkossaan kolmantena, kaksi pistettä enemmän keränneiden Ajaxin ja Chelsean takana. Alapuolelta löytyy vain yhden pisteen haalinut Lille, jonka Valencia kohtaa tiistaina.

Lähes kaksi vuotta pelaamatta ollut Mangala siirtyi elokuussa ilmaisella siirrolla Valenciaan

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – –

Lue myös: Bayernin mitta tuli täyteen – päävalmentajalle potkut!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän