Wales kellisti Huuhkajat Olympiastadionilla

Wales oli Huuhkajia parempi lukemin 0-1 Uefa Nations Leaguen avausottelussa. Ottelun ainoasta maalista vastasi Kieffer Moore.

Suomen taival Uefa Nations Leaguessa alkoi mollivoittoisesti. Kuuden ottelun tappiottomassa putkessa otteluun lähtenyt Wales oli Huuhkajia parempi lukemin 0-1.

Walesin järkälemäinen kärki Kieffer Moore teki ottelun ainoaksi jääneen maalin, kun peliä oli takana 80 minuuttia. Manchester Unitedia seuratasolla edustava väkkärämäinen Daniel James teki osumaan loistavan esityön.

Suomen ehdottomasti paras paikka siunaantui toppari Leo Väisäselle aivan toisen puoliajan alkuminuuteilla. Huuhkajien ensimmäisessä kulmapotkussa Joel Pohjanpalo pääsi jatkamaan keskityksen takatolpalle päivystäneelle Väisäselle, joka möhli pallon tyhjänä ammottaneen maalin tolppaan.

Ottelussa ei maalipaikoilla juhlittu. Wales voitti laukaukset maalia kohti lukemin 0-2, joka kertoo omaa kieltään puolustusvoittoisesta kamppailusta.

Huuhkajien taival Uefa Nations Leaguessa jatkuu sunnuntaina vierasottelulla Irlantia vastaan.