FC Haka pestasi Sami Hyypiän valmennustiimiinsä

Veikkausliigan häntäpäässä majaileva FC Haka on pestannut valmennustiimiinsa Sami Hyypiän, seura tiedottaa nettisivuillaan.

Hyypiän pesti tulee olemaan loppukauden mittainen ja rooli määrittyy tarkemmin hänen päästessään aloittamaan yhteistyön Teemu Tainion ja muun valmennusryhmän kanssa.

Viime vuodet perhe-elämään keskittynyt Hyypiä on nauttinut ajastaan kotona, mutta näki tämän projektin sopivan tähän hetkeen mainiosti.

”Kyllä minua valmentaminen kiinnostaa. Tämä väliaika on ollut tosi kivaa aikaa, ja lapset on tämän ikäisiä vain kerran elämässä. Senkin takia on ollut kiva olla kotona. Odotan erittäin innolla, että pääsen työskentelemään pelaajien, Teemun ja muun valmennustiimin kanssa”, kertoo Hyypiä.

Aloite Hakan ja Hyypiän yhteistyöhön lähti Tainiolta.

”Erittäin hienoa saada Sami mukaan meidän valmennustiimiin. Hänellä on luonnollisesti näkemystä puolustuspeliin, mutta yleisestikin hyvä pelikäsitys, joten koitetaan oppia. Varmasti pystyy auttamaan meitä ja myös minua”, iloitsi Tainio sopimuksen varmistuttua.

FC Hakan seuraava ottelu on äärimmäisen tärkeä, kun joukkue matkustaa keskiviikkona 9.9. Turkuun TPS:n vieraaksi.

— —
KATSO MYÖS: Video: Kapteeni Alexander Ringiltä nätti osuma Major League Soccerissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here