Kansojen Liigan avauksessa Suomi vastaan Wales

Kansojen Liigan avauksessa Suomi kohtaa Ryan Giggsin luotsaaman Walesin. Tämä kamppailu on myös Coolbetin Päivän Peli!

Päivän Pelissä on tarjolla ”Tylsän Matsin Vakuutus”, eli tiettyjen ehtojen täyttyessä saat Päivän Peliin panostamasi panoksen takaisin aina 20€ saakka. Mikäli matsi päättyy tulokseen 0-0 tai 1-1, ja 1X2-vetosi häviää, saat panoksesi takaisin mikäli ehdot täyttyvät.

Helsingin Olympiastadion korkataan tänään viimeistään toden teolla, kun Wales saapuu haastamaan Huuhkajat. Liiga B:ssä pelataan myös tänään useita muita Kansojen Liigan kohtaamisia.

Tänään matsia on haastava ennakoida ja en suosittele vedonlyönnillisesti täyttä kassaa lyömään kiinni tähän vääntöön. Ennakkoon ajateltuna Wales on kuitenkin materiaalinsa puolesta se laadukkaampi joukko, joka näkyy myös kertoimissa.

Loukkaantumishuolet vaivaavat molempia nippuja aikamoisen ikävään tapaan. Rive Kanervan Huuhkajaparvi lähtee taisteluun ilman ykköstoppariparia, eli Paulus Arajuurta ja Joona Toiviota. Alakerrasta puuttuu myös Montreal Impactin kapteeni Jukka Raitala.

Walesin vahvuudesta puuttuu kenties se tärkein palanen koko joukkuetta, sillä Aaron Ramsey on sivussa tänä iltana. Myös David Brooks, Ashley Williams ja Tyler Roberts puuttuvat kokoonpanosta, joten pientä heikentymistä laajuuden suhteen on tiedossa jokaiselle pelipaikalle.

Huuhkajat ovat todistaneet sen, että kotikentällä homma rokkaa ja kukaan ei ilmaisella pisteitä tule hakemaan. Lapulle valikoidaan Suomen voittoon tai tasapeliin perustuva kohde, joka osuessaan vaatii 2.5 maalin alituksen. Maalibileitä ei ole näkyvissä.

Pelivihje: Suomi/tasapeli ja ottelussa alle 2.5 maalia (2.15 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

KILPAILU: Voita Huuhkajien uusi virallinen pelipaita!

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here