Tottenhamin ja Evertonin välisessä ottelussa maanantai-iltana nähtiin erikoinen tilanne, kun Hugo Lloris ja Son Heung-min ottivat yhteen.

Tottenham voitti Evertonin kotikentällään maanantai-iltana lukemin 1-0. Ottelun ainoaksi jäänyt maali nähtiin 24. peliminuutilla, kun Tottenhamin Giovani Lo Celson laukaus kimposi Everton-toppari Michael Keanesta maaliin.

Ottelun erikoisin tilanne nähtiin, kun joukkueet olivat kävelemässä pukukoppiin puoliajalla. Tottenhamin kapteeni maalivahti Hugo Lloris tulistui taitavalle korealaislaituri Son Heung-minille. Lloris säntäsi Sonin perään antaen tälle kovasanaista palautetta ja tönäisten tätä olkapäähän. Tilanne rauhoittui, kun joukkuekaverit tulivat väliin rauhoittelemaan riitapukareita.

Kaksikko oli kuitenkin pukukopissa sopinut riitansa ja Lloris halasi Sonia TV-kameroiden edessä, kun toinen puoliaika oli valmis alkamaan.

Tottenhamin leirissä kuohui maanantai-illan kamppailussa

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Video: Southamptonin Che Adams tykitti voittomaalin miltei puolesta kentästä Manchester Cityn verkkoon