Maanantai käyntiin Bundesliigan karsinnoilla

Bundesliigan karsinnoilla lähdetään taistelemaan tuplausmaanantaita vastaan, kun Heidenheim ja Werder Bremen taistelevat pääsarjapaikasta ensi kaudelle.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Heidenheim – Werder Bremen

Bundesliigan karsintojen toinen osaottelu pelataan tänään Heidenheimin ja Werder Bremenin välillä. Perinneseura Werder Bremen on tänään pahassa paikassa, sillä tänään voi alkaa tie sarjaporrasta alemmas ensimmäistä kertaa sitten kasarin alkupuolen.

Ensimmäinen osaottelu bremeniläisten kotiluolassa paketoitiin maalittomalla tasapelillä. Jobinpostia tulevaan vierasotteluun tuli Niklas Moisanderin ulosajon muodossa ja kapteeni missaa tänään pelin.

Tänään edessä on tiukka puolustustaistelu molempiin suuntiin ja maalipaikoilla tuskin juuri mässäillään. Uskotaan siihen, ettei ainakaan vieraat voittoa tästä hae. Heidenheimin raudanluja puolustus pitänee bremeniläiset aisoissa.

Tasapeli otetaan kohteessa huomioon ja jos jompi kumpi tämän ysikymppisen puitteissa hoitaa, se on omissa arvioissani Heidenheim. Tasuri voi kuitenkin olla hyvin lähellä totuutta, joten ilman sen läsnäoloa en kotijoukkuetta lähde pelaamaan.

Tottenham – Everton

Kakkosen kerroin saadaan kasaan Spursin maalilla. Tottenham kohtaa kotonaan Evertonin illan ainoassa Valioliigan matsissa. Kahden meritoituneen koutsin, Jose Mourinhon ja Carlo Ancelottin kohtaaminen on eittämättä mielenkiintoinen.

Vaikka kotijoukkue on illan pelissä ennakkosuosikki kertoimien valossa, en heitä lapulle lähde ottamaan. Sen sijaan en usko Spursin nollille jäävän, vaikka Evertonilla onkin tänään hyvät saumat rohmuta pisteitä ailahtelevalta Tottenham-nipulta. Esimerkiksi Harry Kanen maali kertoimella 2.35 voisi olla myös fiksu vetokohde tähän matsiin.

TUPLAUKSEEN!

Video: Southamptonin Che Adams tykitti voittomaalin miltei puolesta kentästä Manchester Cityn verkkoon

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here