Sumusaarilta napataan tiistain tuplauskohteet

Sumusaarilta napataan tiistain pelikohteet, sillä eilinen tuplauspäivä selätettiin Heidenheimin lisäajan rankkarimaalilla. Tänään uutta jännitettävää tarjolla klo 20:00 alkaen kaksin kappalein.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Watford – Norwich

Teemu Pukin edustama Norwich matkaa Hertfordshireen Watfordin vieraaksi, kun tarjolla on elintärkeitä pisteitä säilymiskamppailun kannalta. Norwichin peli alkaa olla jo lähes menetetty, mutta Watfordilla on vielä kaikki täysin auki.

Kotijoukkue Watford tulee olemaan tänään isännän roolissa myös kentällä. Norwichin otteet eivät tunnu riittävän Valioliigan tasolle ja tappioita on tullut kerta toisensa perään. Etenkin Vicarage Roadilla Watford on ajoittain pelannut mallikkaasti, kuten vastikään Leicesteriä vastaan 1-1 tasapelissä.

Watford on toki yhtä lailla ollut vaikeuksissa ja syystäkin putoamisviivan pinnassa. Kuitenkin tästä huolimatta kotijoukkue on tänään selkeä ennakkosuosikki kesyä Norwichia vastaan ja lähtee ehdottomasti lapulle.

Brentford – Charlton

Brentford pelaa viimeisiä kotiotteluitaan legendaarisella Griffin Parkilla ennen siirtymistä uudelle stadionille. Tänään sinne saapuu vieraaksi toinen lontoolaisjoukkue, täksi kaudeksi sarjaan noussut Charlton.

Joukkueet ovat täysin eri asemissa tällä hetkellä. Brentford on kolmantena ja tekee kaikkensa nousutaistelun suhteen. Joukkue onkin onnistunut siinä hyvin ja on ainoa jengi Championshipissä joka ei ole vielä hävinnyt koronatauon jälkeen otteluakaan.

Charlton on sen sijaan vielä potentiaalinen putoaja, kun M’Boro on vain pari pistettä perässä viivan alapuolella. Vieraat ovat tasoltaan eri luokkaa kuin Brentford, joka näkyy myös kertoimissa. Brentford lähtee pelattavaksi.

LYÖ VETOA!

Video: Tottenhamin tähtipelaajat nahistelivat keskenään

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here