Suomalaislupaus Marcus Forss viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa, kun Brentford hävisi Bournemouthille ystävyysottelussa lukemin 1-3.

20-vuotias suomalaishyökkääjä Marcus Forss viimeisteli Brentfordin ainoan maalin, kun joukkue hävisi sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa Bournemouthille maalein 1-3.

Valioliigassa pelaava Bournemouth karkasi lauantaina pelatussa ottelussa jo 0-3 johtoon Jordan Iben, Dominic Solanken ja Sam Surridgen maaleilla, ennen kuin Forss viimeisteli ottelun loppulukemiksi 1-3.

Forssin maali oli kaiken kaikkiaan kaunita katsottavaa. Kesällä espanjalaisesta Celta Vigosta seurahistorian toiseksi kalleimmalla siirrolla Brentfordiin saapunut tanskalainen Mathias Jensen antoi ratkaisevan pystysyötön, ja Forss karkasi upealla spurtilla karkuun Bournemouthin puolustukselta. Repäisevän spurtin jälkeen suomalaishyökkääjä niittasi pallon varmasti takakulmaan, ohi voimattoman Mark Traversin.

Toisen puoliajan pelanneen Forssin lisäksi Brentfordin riveissä nähtiin myös 85. minuutilla kentälle vaihdettu keskikenttäpelaaja Jaakko Oksanen.

Suomalaisten tehokas viikonloppu

Kulunut viikonloppu oli ulkomaan kentillä pelaavien suomalaisten osalta erittäin positiivinen ja tehokas. Lauantaina kauden avausmaalinsa iskeneen Forssin lisäksi tehoille pääsivät myös hienon vapaapotkumaalin (video) Arsenal Tulan verkkoon upottanut Roman Eremenko sekä kahden maalin (video) myötä todellista unelmadebyyttiä MLS:ssä viettänyt Lassi Lappalainen.