Roman Eremenko osui vapaapotkusta reilun 20 minuutin pelin jälkeen, vieden FK Rostovin 0-1 vierasjohtoon.

Roman Eremenko iski FK Rostovin avausmaalin ottelun 23. minuutilla, kun joukkue vieraili sunnuntaina Arsenal Tulan kotistadionilla.

Venäjän liigan kolmannen kierroksen ottelu päättyi lopulta runsasmaalisen näytöksen jälkeen Eremenkon edustaman Rostovin 2-3 voittoon. Viime kaudella sarjan yhdeksännelle sijalle jämähtänyt Rostov on aloittanut kuluvan kauden pirteästi, sillä se on voittanut ensimmäisestä kolmesta ottelustaan kaksi ja pelannut kerran tasan.

Seitsemän pisteen saaliilla joukkue on Venäjän Valioliigassa toisena, edellään vain kaikki ottelunsa voittanut Pietarin Zenit, joka on myös hallitseva mestari.