Video: Lassi Lappalainen iski kaksi maalia MLS-debyytissä!

Lassi Lappalainen debytoi viime yönä tehokkaasti Yhdysvaltojen MLS-liigassa, kun hänen edustama Montreal Impact kaatoi Philadelphia Unionin maalein 4-0.

Ensimmäisen maalinsa 20-vuotias Lappalainen viimeisteli, kun ottelua oli pelattu vasta reilut kolme minuuttia. Tilanteessa lahjakas kanadalaispuolustaja Zachary Brault-Guillard antoi upean pystysyötön, jonka jälkeen Lappalainen harhautti maalivahdin ja siirsi pallon varmasti tyhjään rysään.

(juttu jatkuu videon jälkeen)

TSEKKAA TÄMÄ:

Lassi Lappalainen osui jo 4. minuutilla

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – 

Heti toisen puoliajan alussa syntynyt toinen maali puolestaan oli upea osoitus lupaavan suomalaislaiturin yksilötaidosta. Lappalainen nimittäin pyyhälsi hurjaa vauhtia läpi vasemmalta laidalta, ennen kuin sijoitti pallon upealla laukauksella ohi jamaikalaismaalivahti Andre Blaken.

– Oli hienoa nähdä katsojat seisomassa ja taputtamassa kun minut otettiin vaihtoon. Olin hieman yllättänyt avauskokoonpanon paikasta, mutta olen harjoitellut hyvin ja olin pelikunnossa ottelua varten. Joukkuetoverini auttoivat myös hyvin paljon ja se syöttö jonka sai ensimmäiseen maaliini tuli suoraan jalkaan, Lappalainen kertoi debyytistään Montrealin omilla verkkosivuilla.

(juttu jatkuu videon jälkeen)

Lassi Lappalainen iskee upean maalin Philadelphian verkkoon

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – –

Vain pari viikkoa sitten vahvistettiin tieto siitä, että HJK-lupaus Lappalainen siirtyy Italian Serie A:ssa pelaavan Bolognan riveihin (uutinen), ja jatkaa sieltä välittömästi matkaa lainalle MLS:n Montreal Impactiin. Siirtokuvion taustalla vaikuttaa herra nimeltä Giuseppe Saputo, joka on sekä Bolognan puheenjohtaja että kanadalaisseuran perustaja ja merkittävä taustavaikuttaja.

Edellinen artikkeliHIFK käytti neljän pelaajan optiot – Bäckman jatkaa keskikentällä
Seuraava artikkeliVideo: Roman Eremenko iski komean vaparimaalin Venäjän liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän