Crystal Palace haki vierasvoiton Manchester Unitedista lauantaina Valioliigassa. Palace teki voittomaalin lisäajalla.

Palace kaatoi Unitedin numeroin 1-2 (0-1) lauantaina Valioliigassa. Jordan Ayew vei vieraat johtoon 17. minuutilla. ManU haki toisella jaksolla vimmatusti tasoitusta ja Marcus Rashford muun muassa epäonnistui rankkarissa.

Sitten 89. minuutilla Daniel James laukoi kauniisti 1-1-tasoituksen. Mutta Palace iski vielä kerran lisäajalla ja Patrick Van Aanholt laukoi voitto-osuman aivan lopussa. Sekä ManU että Palace ovat aloittaneet kauden samoissa merkeissä: kolmesta ottelusta voitto, tasuri ja tappio.

Aiemmin lauantaina Valioliigan kuumin pelaaja, suomalainen hyökkääjähurmuri Teemu Pukki, jatkoi tehokkaana, kun mies teki maalin ja syötti toisen Chelsean verkkoon. Harmittavasti Chelsea kuitenkin voitti Norwichin numeroin 2-3 (2-2).

Crystal Palace ratkaisee lisäajalla

Ja jos video ei jostain syystä näy, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Valioliigahistorian toisen suomalaishattutempun tehneen Teemu Pukin fanipaidat revitään käsistä
KATSO MYÖS: Video: Zlatan taiteili kaksi maalia Los Angelesin paikallismatsissa MLS:ssä