28-vuotias suomalaishyökkääjä Eero Markkanen oli perjantai-iltana maalinteossa Indonesian pääsarjassa.

Markkasen edustama PSM Makassar kärsi niukan vierastappion PSS Slemanille numeroin 3-1 (0-2). Markkanen laukoi vieraiden 0-1-johtomaalin heti 9. minuutilla kauniilla nostolla.

PSM Makassarin kahden maalin taukojohto kuivui toisella jaksolla, kun kotijoukkue PSS Sleman nousi voittoon.

18 joukkueen Liga 1:stä on pelattu nyt 11-16 kierrosta ja Markkasen joukkue PSM Makassar yhdeksäntenä, kun kasassa on 19 pistettä. Joukkue on pelannut vasta 11 ottelua, joten nousu sarjataulukossa on todennäköistä.