Chelsea haki vierasvoiton Norwichista. Kovavireinen Teemu Pukki painoi taas kuitenkin maalin ja syötti toisen.

Chelsea kaatoi Norwichin numeroin 2-3 (2-2) Valioliigassa lauantaina iltapäivällä.

Avausjaksolla nähtiin neljä maalia. Tammy Abraham vei Chelsena 0-1-johtoon heti 3. minuutilla, mutta Todd Cantwell tasoitti Pukin syötöstä muutamaa minuuttia myöhemmin. Mason Mount vei Chelsena uudelleen johtoon 17. minuutilla, mutta Pukki tasoitti 31. minuutilla.

Toisella jaksolla Abraham osui uudestaan 68. minuutilla ja vei Chelsean 2-3-johtoon. Sinipaidoilla oli muitakin maalipaikkoja ja myös Norwich sai pallon kertaalleen ylärimaan. Norwich ei saanut kovaa loppukiriä aikaan ja näin pisteet Chelsealle.

Pukki on tehnyt nyt kolmessa Valioliigan ottelussa viisi maalia ja antanut yhden syötön. Pukki on Valioliigan maalipörssin kärjessä!

Pukki painoi taas maalin

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Valioliigahistorian toisen suomalaishattutempun tehneen Teemu Pukin fanipaidat revitään käsistä
KATSO MYÖS: Video: Zlatan taiteili kaksi maalia Los Angelesin paikallismatsissa MLS:ssä