Valioliigahistorian toisen suomalaishattutempun tehneen Teemu Pukin fanipaidat revitään käsistä

Valioliigahistorian toisen suomalaishattutempun tehnyt Teemu Pukki aiheuttaa Norwichissa hysteriaa, jollaista ei ole nähty aikoihin.

Teemu Pukki oli lauantaina sensaatiomaisessa liekissä. Sarjanousija Norwich kaatoi sen päävastustajiin kuuluvan Newcastle Unitedin maalein 3-1. Kotkalaislähtöinen hyökkääjä viimeisteli joukkueensa kaikki maalit. Niistä ensimmäistä pääset ihastelemaan tästä.

Ennen Pukin lauantain urotekoa Valioliigassa oli nähty vain yksi suomalaishattutemppu. Sen viimeisteli Birminghamia edustanut Mikael Forssel Tottenhamin verkkoon 1. maaliskuuta vuonna 2008. Pukin historiallinen teko näkyikin sekä miehen edustaman seuran, että sen kannattajien käytöksessä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Ensin Norwich kertoi sosiaalisessa mediassa, että hattutempun kunniaksi kaikki Suomesta tehtävät yli 40 punnan tilaukset postitetaan ilman postimaksua. Hetken kuluttua seuran verkkokauppaan kuitenkin ilmestyi ilmoitus, jonka mukaan numeroa 2 ei voida tällä hetkellä painaa mihinkään tuotteeseen, sillä se on loppu. Ja mikä onkaan Pukin pelinumero? No tietenkin 22!

Valioliigahistorian toinen suomalaishattutemppu sai Norwichin höveliksi

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Edellinen artikkeliVideo: MP:n Reetu Räsänen laukoi maalin puolesta kentästä Kakkosessa
Seuraava artikkeliMolineux Stadiumilla vieraana Man United

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän