Valioliigassa taas valmentajapotkut – kenkä heilui jo toisen kerran Watfordissa

Quique Sanchez Floresin toinen pesti Watfordissa päättyi potkuihin. (Kuva: Getty Images)

Valioliigassa nähtiin jälleen valmentajapotkut, kun sarjan viimeiseksi jämähtänyt Watford erotti espanjalaisluotsi Quique Sanchez Floresin sunnuntaina.

Watfordin kausi on ollut todellinen tuskien taival. Kauden ensimmäisestä viidestä ottelusta saldona oli kolme tappiota ja kaksi tasapeliä, jonka jälkeen seuran johtoporras potkaisi Javi Garcian ulos valmentajan paikalta. Tilalle palkattiin viimeksi kiinalaista Shanghai Shenhuaa valmentanut Flores, joka valmensi Watfordia jo vuosina 2015-2016.

Joukkueen kurssi ei kuitenkaan muuttunut Floresinkaan alaisuudessa, vaan 14 pelatun ottelun jälkeen joukkueella on kasassa vasta yksi voitto. Huolestuttavinta joukkueen tilastoissa on maaliero: omissa on kolissut jo 28 kertaa, mutta maaleja Watford on onnistunut viimeistelemään vasta yhdeksän.

Nyt jo kahdesti valmentajaa saman kauden aikana vaihtaneen Watfordin seuraavaksi päävalmentajaksi huhuillaan vahvasti Chris Hughtonia, joka on aiemmin valmentanut muun muassa Brightonia ja Newcastlea.

Valioliigamanagerin pestin tuulisuus ei ole tällä kaudella ilmennyt pelkästään Watfordissa. Lyhyen ajan sisään nähtiin kahdet ison kokoluokan potkut, kun ensin Tottenham korvasi Mauricio Pochettinon Jose Mourinholla ja viime perjantaina Arsenal erotti Unai Emeryn. Emiratesilla vetovastuussa on toistaiseksi ruotsalaislegenda Freddie Ljungberg.

Valioliigassa taas valmentajapotkut – asialla jälleen Watford

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän