Antoine Griezmannille vihaisa vastaanotto Madridissa – ”Unohdit olla mies”

Antoine Griezmannile tarjoiltiin vihantäyteinen vastaanotto, kun mies pelasi ensi kertaa Barcelonan paidassa Atletico Madridin kotikentällä.

Ranskalaistähti Antoine Griezmann edusti Atleticoa vuosina 2014-2019 siirryttyään seuraan Real Sociedadista. 28-vuotias ranskalainen vannoi useaan otteeseen uskollisuuttaan Atleticolle, mutta lopulta houkutus Lionel Messin rinnalla pelaamisesta kävi ylivoimaiseksi, ja mies siirtyi Barcelonaan kesällä 2019.

Sunnuntaina Griezmann palasi vanhalle kotistadionilleen, kun Ateltico ja Barcelona kohtasivat Wanda Metropolitanolla pelatussa La Ligan ottelussa. Itse ottelun Barcelona voitti Lionel Messin maalilla 1-0, mutta suurimman huomion varasti Griezmannin saama jääkylmä vastaanotto.

Perinteisten huuteluiden lisäksi kentälle heitettiin ennen ottelua runsaasti roskia ja lelurottia, joita niskaansa sai myös nykyisin Real Madridia edustava belgialaismaalivahti Thibaut Courtois, kun hän palasi Atleticon kotikentälle taannoin. Rotat ja roskat eivät kuitenkaan Los Roijblancosin kannattajille riittäneet, vaan katsomoon viritettiin myös lakana, jossa luki suomeksi ”halusit saada nimeä, mutta unohdit olla mies”.

https://twitter.com/Ultra_Suristic/status/1201251664021401606?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1201251664021401606&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.laliiga.com%2Faihe%2Fgriezmann-antoine%2F2019-12%2Fatleticolle-jatkoseuraamuksia-katsomon-lauluissa-toivottiin-entisen-suosikin-kuolemaa%2F

Lopulta kun ottelu pääsi alkamaan, alkoi Wanda Metropolitanolla raikaamaan myös vähemmän tyylikkäät ”Griezmann kuole” -huudot. Sunnuntaina kävi siis myös hyvin selkeäksi, mitä mieltä Atleticon kannattajat ovat entisen tähtensä loikkaamisesta kilpailijan riveihin.

– Atletico Madrid vastustaa kaikenlaista väkivaltaa, Atletico-johtaja Clemente Villaverde totesi napakasti ottelun jälkeen.

Barcelonan puolelta espanjalaismedia tavoitti haastatteluun Guillermo Amorin, joka hieman yllättäenkin suhatutui kotijoukkueen kannattajien toimintaan varsin suopeasti.

– Yleisöä pitää kunnioittaa. He saavat sanoa mielipiteensä. Joskus siitä pitää enemmän ja joskus vähemmän, Amor kommentoi.

Antonie Griezmannille satoi vihaa niskaan sunnuntaina

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän