Palloliitto julkisti Suomen lippukiintiöt EM-kisoihin 2020

u19-poikien joukkue nimetty

Palloliitto julkisti maanantaina lippukiintiöt EM-kisoihin 2020. Huuhkajat arvottiin lohkoon B, ja pelit pelataan Kööpenhaminassa ja Pietarissa.

Jalkapallpn EM-kisat pelataan 12.6-12.7.2020.

UEFA on ilmoittanut suomalaiskannattajien pääsylippukiintiöksi Pietarissa 8 000 ja Kööpenhaminassa 5 000 eli kaikkiaan suomalaiskannattajille on varattu Kööpenhaminasta ja Pietarista kolmeen alkulohkon otteluun 21 000 lippua.

Näistä lipuista noin 4 800 menee SMJK:lle, 3 000 muille jalkapalloperheen sidosryhmille, ja kaikki loput noin 13 200 lippua arvotaan joulukuussa UEFA:n arvontaan osallistuneiden kesken.

Tämän lisäksi Palloliitto saa osto-oikeuden 1 000 lippuun ottelua kohden sidosryhmilleen, joista suurimpia ovat joukkueen pelaajat ja taustaryhmä läheisineen, yhteistyökumppanit ja suomalaisen jalkapallon puolesta aktiivisesti arjessa työskentelevät jalkapallotoimijat.

UEFAlta maanantaina saadun tiedon mukaan suomalaiskannattajat tulevat lisäksi saamaan ottelukohtaisesti useita satoja (max 1000) lisälippuja Kööpenhaminaan sekä Pietariin paikoille, joista on rajallinen näkyvyys (restricted view) kentälle. UEFA tiedottaa näiden lisälippujen myynnistä myöhemmin.

Lippukiintiöt herätti tyytyväisyyttä SMJK:ssa

Suomen maajoukkueen kannattajayhdistyksen (SMJK) lippukiintiö ottelua kohden on 1 612 eli näin ollen kaikki SMJK:n kautta kuluneisiin EM-karsintoihin lippuja ostaneet yhdistyksen jäsenet saavat osto-oikeuden jokaiseen Suomen otteluun EURO2020 -lopputurnauksessa.

– Olemme tyytyväisiä ja iloisia tästä ratkaisusta yhdistyksemme kiintiön suhteen. Nyt kaikki Pohjoiskaarteessa joukkuetta matkalla näihin kisoihin tukeneet pääsevät antamaan kisoissa äänensä ja tukensa Huuhkajille, kuten aina. Ymmärrämme SMJK:ssa kiintiöiden rajallisuuden ja toivomme jokaiseen peliin mahdollisimman suurta tukea koko katsomolta joukkueelle, SMJK:n puheenjohtaja Jussi Hartikainen sanoi.

– Todella hienoa, että pääsimme hyvään lopputulokseen meille tärkeän kumppanin SMJK:n kanssa. Päätökset lippukiintiöiden osalta ovat kokonaisuudessaan vaikeita, koska tietysti haluamme tarjota suomalaisen jalkapallon tukijoille ja ahkerille tekijöille mahdollisuuden nauttia tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta laajasti, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.

Mahdollisissa pudotuspeliotteluissa suomalaiskannattajien kiintiö on 5000 lippua ottelustadionista riippumatta, kuitenkin niin, että mahdollisessa välierässä suomalaiskannattajien kiintiö on 10 500 lippua ja finaalissa 11 000 lippua.

Pääsyliput EM-lopputurnaukseen voi hankkia ainoastaan UEFA:n kautta ja ilmoittautuminen kannattaja-arvontaan alkaa keskiviikkona 4.12. kello 15.00 Suomen aikaa ja jatkuu tasan kaksi viikkoa keskiviikkoon 18.12. kello 15.00 saakka.

Lisätietoja TÄSTÄ.

Lähde: Palloliitto

— —
KATSO MYÖS: Video: Lukas Hradeckylta upea tuplatorjunta – Bayern München kaatui vieraskentällä

Edellinen artikkeliValioliigassa taas valmentajapotkut – kenkä heilui jo toisen kerran Watfordissa
Seuraava artikkeliLionel Messille historiallinen kuudes Ballon d’Or – ohitti Cristiano Ronaldon

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän