Tuplaus-kampanja käyntiin tanskalaiseen tyyliin

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Vielä ehdit lyödä vetoa Ballon d’Or -voittajasta!

Tanskan Superliga tarjoilee maanantain ratoksi yhden kohtaamisen, jolla paketoidaan sarjan 17. ottelukierros. Vastakkain on sarjan kärkihevonen FC Midtjylland, sekä jumbona majaileva Vejle. Asetelmat ovat luonnollisesti selkeät: vieraat lähtevät kristallinkirkkaana suosikkina kohtaamiseen.

Siksipä pelataan Midtjyllandia tasoituksen kera. Vejlen suurimmat murheet on nähty vieraskentillä, jossa Etelä-Tanskan ylpeys on jäänyt tyystin pisteittä kahdeksan koitoksen jälkeen. Materiaaliero organisaatioiden välillä on kuitenkin sen verran huomattava, ettei edes kotipeli pelasta Veljen mahdollisuuksia. Erityisesti vieraiden brassiedustukselta toivotaan tehokasta iltaa.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here