Ballon d’Or -voittajakertoimet auki!

Jälleen on käsillä se aika vuodesta, kun maailman parhaan jalkapalloilijan -palkinto jaetaan Ballon d’Orin muodossa. Gaala järjestetään tänä vuonna Ranskassa Pariisissa, ja voittaja selviää maanantaina 29.11. Coolbetilla voit lyödä vetoa siitä, kuka pokaa pystin tänä vuonna.

Löytyykö Messille haastajaa?

Ei liene suuri yllätys, että ennakkosuosikin viitta lepää jälleen Lionel Messin harteilla. Herra on pokannut kaikista eniten Ballon d’Or -pystejä, eikä olisi ihme jos sama kaava jatkuisi tänäkin vuonna. Messillä on jälleen takana väkevä vuosi: vyötäröllä on muun muassa voitto Copa Americasta ja maalien iskeminen on ollut taattua laatua.

Seuraavana ja ansaittuna haastajana toimii Lewandowski, joka on haalinut tällä kaudella kasaan huikeat tilastot. Mies on myös ehdottomasti ollut Bayernin dynastian kulmakivi. Viime kaudella pystin jakaminen jäi väliin koronaepidemian vuoksi – tuolloin Lewandowski olisi ehdottomasti pystin ansainnut. Joko tänä vuonna voisi olla puolalaisen vuosi?

Muut kandidaatit ovat selkeästi altavastaajan asemassa. Allekirjoittaneen silmään nousee kuitenkin yksi selkeä musta hevonen Valioliigan puolelta: Mo Salah. Salah johtaa Valioliigan tilastoja selkeällä erolla (11+7), kun seuraavalla on kasassa pisteitä 7+11. Coolbet tarjoilee Salahin voitosta kertoimen 31,00, mihin voisi hyvinkin asettaa muutaman pelimerkin.

KERTOIMIIN!

Pääset veikkaamaan Ballon d’Orin -voittajaa yläpuolelta löytyvän linkin kautta. Valitse vedonlyöntiosiosta kategoriaksi ”Viihde”, mistä löytyy tarjolla olevat kertoimet!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here