Video: Belenensesiltä loppuivat pelaajat – peli keskeytettiin Portugalin liigassa

Belenensesin ja Benfican välinen peli Portugalin pääsarjassa keskeytettiin lauantaina. Kotijoukkueella ei ollut toisella jaksolla tarpeeksi pelaajia.

Belenensesin joukkueessa oli todettu ainakin 13 koronatartuntaa, jonka seurauksena kumpikaan joukkue ei olisi halunnut pelata ottelua lainkaan. Ottelu kuitenkin päätettiin aloittaa, ja kotijoukkue aloitti yhdeksällä pelaajalla.

Benfica takoi jo avausjaksolla tauolle lukemiksi 0-7.

Kentällä nähtiin junioreita sekä muun muassa kaksi maalivahtia, joista toinen oli kenttäpelaajan roolissa. Kahden miehen vajaalla aloittanut Belenense tuli toiselle jaksolla enää seitsemällä pelaajalla. Benfica puolestaan käytti tauolla kaikki viisi vaihtoaan.

Heti toisen jakson alussa vielä yksi Belenensen pelaaja loukkaantui, joten ottelu piti keskeyttää, sillä sääntöjen mukaan kuuden pelaajan miehistöllä ei saa enää jatkaa. Näin Belenenselle tuli siis luovutustappio.

18 joukkueen Primeira Ligaa on pelattu 11-12 kierrosta ja kärjessä on Benfica 31 pisteellä. Belenenses on putoajan paikalla sijalla 17, kun kasassa on kahdeksan pistettä.

Peli keskeytettiin Portugalissa

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here