ManU julkisti uuden päävalmentajansa – Ralf Rangnick on puikoissa loppukauden

Valioliigassa alavireisesti esiintynyt Manchester United on nimennyt uudeksi väliaikaiseksi päävalmentajakseen Ralf Rangnickin.

63-vuotias saksalainen Ralf Rangnick on Manchester Unitedin uusi päävalmentaja. Sopimus kestää kesää 2022 saakka. Tuon jälkeen hän jatkaa seuran taustoissa neuvonantajana.

Rangnick on toiminut urallaan muun muassa Schalken, Hannoverin ja RB Leipzigin päävalmentajana. Hän on toiminut viime vuosina Red Bull Salzburgin ja RB Leipzigin jalkapallojohtajana. Mies solmi viime kesänä kolmivuotisen sopimuksen Lokomotiv Moskowin urheilujohtajana. Nyt sopimus on purettu ja hän siirtyy Manchesteriin.

”Olen innoissani päästessäni liittymään Manchester Unitediin. Ryhmässä on hyvä sekoitus nuoria lahjakkuuksia ja kokemusta. Tavoitteeni seuraavalle puolen vuoden ajalle on saada nämä pelaajat täyttämään potentiaalinsa”, Rangnick kommentoi.

Michael Carrick jatkaa Unitedin puikoissa vielä siihen asti, kunnes Rangnick saa työlupansa.

ManU on pelannut Valioliigassa alavireisesti ja joukkue on sarjassa kahdeksantena, kun kasassa on 18 pistettä.

Ole Gunnar Solskjaer sai potkut viime viikolla. Solskjaer tuli Unitedin päävalmentajaksi joulukuussa 2018, kun Jose Mourinho oli saanut potkut. Väliaikaispesti muutettiin pysyväksi.

Ralf Rangnick on ManU:n päävalmentaja

https://twitter.com/ManUtd/status/1465282005369860098
Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here