Triplaus & day 2: FC Honka – FC Inter Turku

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Italian maaperällä eilinen Triplaus sujui toivottuun tapaan ja tänään siirrytään pohjoismaiseen palloiluun. Tapiolan Urheilupuistossa nähdään Hongan ja Interin vääntöön, jossa luotetaan kotijoukkueen suorittamiseen. Vahvasti kauden startannut Honka on sarjassa kolmantena ja liigacupin voittanut popppoo hätyyttelee varmasti eurosijoja tällä kaudella, jos taso pysyy tuollaisena.

Inter on eittämättä sarjan kärkipään porukkaa, mutta joukkueen tärkein pelimies Petteri Forsell on tänään pelikiellossa viime pelin punaisen lapun jälkeen. Se sopii taatusti espoolaisille. Suomen Cupin pelissä osumaa ottanut Florian Kerbs on sen sijaan isäntien kokoonpanossa, joka tuo merkittävästi positiivista arvaamattomuutta Hongan keskikentälle. Näihin lähtökohtiin nähden Hongan kerroin vaikuttaa maukkaalta kokeiltavaksi.

TSEKKAA TÄMÄ:

Jotta vaadittava kolmen kerroin saadaan kasaan, nostetaan lapulle vielä Malmön kotivoitto Mjällbystä. Coolbet tarjoaa tähän matsiin Malmön voitolle markkinatoppia, joka otetaan ilomielin vastaan.

Mjällby tunnetaan tiukasta puolustuspelaamisesta ja kausi onkin alkanut maireasti. Saku Erikssonin viime kauden joukkue voitti kotonaan mm. Djurgårdenin, mutta Malmön kaltaiselle poppoolle sen pitäisi olla vain suupala Eleda stadionilla.

Pelivalinta:

FC Honka voittaa Interin (2.09) & Malmö voittaa Mjällbyn (1.57) = 3.28

2. päivän panos: 30,06€

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Kaksi Barnsley-kannattajaa ryntää kentälle, tekee maalin ja tuulettaa villisti
Seuraava artikkeliJerry Voutilainen valittiin Veikkausliigan Kuukauden pelaajaksi

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän