Triplaus & day 1: Inter – Empoli

Italialainen teema on läsnä Triplauksen starttitalkoissa, kun Giornata 36 startataan Milanossa klo 19:45 alkaen. Vastakkain Inter ja Empoli.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Kotijoukkue Nerazzurri pelaa veitsi kurkulla. Paikallisvastus AC Milan on viemässä hallitsevalta mestarilta Scudetton kourastaan, kun joukkueilla on eroa kahden pisteen verran. Tulevana keskiviikkona on tiedossa myös Coppa Italian finaali Juventusta vastaan, mutta Interin ei auta alkaa löysäilemään.

Uskomuksissa onkin tiukka startti ja matsin ratkominen ensimmäisen jakson aikana. Empolin vire vieraissa on ollut kehnoa ja tämä täytyy isäntien kyetä hyödyntämään. Varsin maireaa kerrointa irtoaa ensimmäisen jakson pyssyttelyille.

Lappua täydentämään otetaan kaveriksi myös illan toinen pääsarjamatsi. Genoa saa vieraita Torinosta, kun vanha rouva Juventus saapuu Stadio Luigi Ferrarisin nurmelle. Genoa on Interin tapaan myös veitsi kurkulla, kun pisteitä tarvitaan putoamistaistelussa kipeästi. Tämän myötä uskotaan verkkojen heiluvan vähintään pariin otteeseen, oli sitten koti- tai vierasjoukkueen tekemät osumat kyseessä.

Pelivalinta:

Inter yli 1.5 maalia ensimmäisellä jaksolla (2.21) & Genoa – Juventus yli 1.5 maalia (1.36) = 3.01