Triplaus & final day: Kalmar – Hammarby

Äitienpäivän kunniaksi ollaan edetty Triplausrintamalla aina viimeiselle päivälle asti ja resepti on sama kuin eilen: Allsvenskan ja Veikkausliiga löytyvät edustettuna.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Ensimmäisenä pelattavaksi poimitaan Hammarbyn voitto, kun Bajen vierailee Kaakkois-Ruotsissa Kalmarissa. Edelleen ilman tappioita kulkeva tukholmalaisseura on sarjan kärjessä ja selkeä ennakkosuosikki täyteen pistepottiin myös tänään. Kuudessa matsissa vain kaksi maalia omiin on kova rekordi, etenkin kun myös Malmö jätettiin viime pelissä maaleitta. Bajenilla on ollut haasteita viime vuosina tällä stadionilla, mutta nykyformilla tämän pitäisi hoitua ilman suurempia ongelmia.

KuPS visitoi lapun toisessa kohteessa Ahvenanmaalla, tietysti IFK Mariehamnin vieraana. Savolaiset ovat jyränneet läpi alkukauden erittäin vakuuttavasti ja tästä saldona viisi voittoa viidestä ottelusta. Sarjan häntäpäähän ennusteltu IFK Mariehamn saa tänään venyä ihmeisiin, mikäli mielii pisteitä kerätä. Kuusi edellistä keskinäistä tällä stadionilla ovat päättynet kuopiolaisten voitonjuhliin ja ounastellaan tälle jatkumoa tänään klo 18:30 alkaen.

Pelivalinta:

Hammarby voittaa Kalmarin (2.02) & KuPS voittaa IFK Mariehamnin (1.58) = 3.19

3. päivän panos: 98,64€ (pot. voitto 314,82€)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän